Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem

Ardina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

około 4 lata temu, może nawet 5 grałem sporo w margonem, byłem od tego uzależniony. Siedziałem bodajże do 3 przed kompem, nie wychodziłem na dwór mimo teog, że koledzy po mnie przychodzili, a to wszystko dzięki systemowi unikatowych przedmiotów. Nad cerberem kilka godzin się siedziało aż się dropnie uni ;) To było piekne, to uczucie, że mam w ekwipunku coś co jst warte kilka milionów. Misje też były dosyć fajne, bo trudne, wymagały np. znajomości ortografii (tzn. jedną taką pamiętam) ogólnie nie bylem jakimś pro graczem w margonem, mialem wtedy z 13 lat :P Mój maksymalny level to coś koło 35 lvl, wtedy będąc głupim podałem komuś passy, stworzylem wiec nowe konto i tak doszedlem do któregoś levela, ale mój brat mi wywalił całe eq, ktore bylo cenne, mialem trzy unikaty. Koledzy poprzestawali grac, ja też przestałem. Myślałem, czy by nie wrócić do tej gry, ale kurcze, mam pewne wątpliwości. jedną z nich jest fakt, że teraz raczej mało osób gra w margonem.. Oraz czy ta gra na pewno jst dobra? Bądź co bądź ona polega tylko na klikaniu, z potworami sięnawet nie walczy z tego co pamiętam tylko jest to automatyczne. No nie wiem, przekonajcie mnie i powiedzcie, czy wieje pustką, czy jest z kim pograć :P

Opublikowano

No prawda to nie to co kiedyś :C

"Garnizon i ludność stolicy wypełniły powinność żołnierską ponad granice ludzkiej wytrzymałości i męstwa. Pozostanie [walka Warszawy] ona na zawsze powodem niepospolitych sił moralnych Narodu Polskiego i jego nieugiętej woli niepodległego istnienia."

Wypowiedziane zaraz po kapitulacji Warszawy po powstaniu

Opublikowano

W margo nie gra mało osób :D

Cały czas tyle samo co kiedyś :)

Ja polecam do powrotu świat Gefion i Profe Tropiciel ;)

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Jak się już uzależnisz od Margonem to pewnie sporo wydasz hajsu na tą gre.Margonem się za szybko nie nudz,twój wybór czy wrócisz,ale ja nie polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...